6dl iMat
1/2 tsk vitpeppar
1/2 tsk örtsalt
2 medelstora rödlökar
1 dl riven ost
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Koka pasta för 4 port.
- Finhacka lök och vitlök. Stek den i ca 2 msk olivolja. Stek ca 20 min på svag värme.
- Lägg kikärtorna på en plåt. Salta och krydda med ancho chili. Ställ i mitten i ugnen. Rör omnågon gång. Klara efter 20 min.
- Koka den grovhackade grönkålen i ca 5-10 min. Häll bort vattnet.
- Tillsätt grönkålen till stekpannan där du steker löken. Stek det tillsammans i ca 10 min.
- Tillsätt imat, salt, peppar och ost. Låt småputtra tills bordet är dukat och klart.
- Servera pasta, grönkålen och kikärtorna.
No comments:
Post a Comment